Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise deprem palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd milli savunma bakanlığı gündem özeti çin

Kartal'da Fırınlara Ramazan Denetimi
Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, Kartallıların sağlıklı bir Ramazan geçirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, özellikle fırın ve imalathanelerde yürüttüğü denetimlerde, sağlık kurallarına uygun hizmet verilip verilmediğini büyük bir titizlikle kontrol ediyor.  
Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı süresince Kartallıların daha sağlıklı gıda tüketimi yapabilmesi amacıyla kentte bulunan fırın ve imalathanelerde kontrollerde bulundu. İşletmelerin titizlikle incelendiği denetimlerde işyerlerinin temizlik, ruhsat ve ürünlerle alakalı gerekli şartları taşıyıp taşımadığı kontrol edildi. Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, İlgili yasa ve yönetmenlikler çerçevesinde Kartal’da fırın ve unlu mamuller üreten tüm işletmelerde denetim yapıldığını, denetimde işyerlerinin temizliği, çalışanların durumu, ruhsat ve ürünlerin gramajları kontrol edildiğini belirtti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.