Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Kazan Belediyesi Teknolojiye Ayak Uydurdu

Sosyal medyayı yakından takip eden Kazan Belediyesi, teknolojiyi her alanda kullanmaya devam ediyor. Sohbet uygulaması olan WhatsApp üzerinden ihbar hattı oluşturan Belediye, vatandaşlarla direkt olarak etkileşime geçmeyi hedefliyor.

Ankara’nın Kazan Belediyesi vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek ve aksaklıklara zamanında müdahale etmek amacıyla WhatsApp ihbar hattı oluşturdu. Vatandaşlar, akıllı cep telefonlarından gördükleri aksaklıkları, şahit oldukları gelişmeleri veya memnuniyetlerini WhatsApp ihbar hattı üzerinden yazarak, fotoğraflayarak veya videoya alarak sesini yetkililere daha hızlı ulaşabilecek. Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün de direkt olarak gördüğü paylaşımlar sayesinde vatandaşlar seslerini en yetkili kişiye rahatlıkla duyurabilecek.

Sosyal Belediyeciliğin gereğini her platformda yerine getirmeye çalışan Kazan Belediyesi, aynı şekilde Facebook ve Twitter üzerinden de benzer hizmeti veriyor. Twitter’ı aktif kullanan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün talimatıyla kurulan WhatsApp ihbar hattı, vatandaşlardan da tam not aldı.Tanıtım filmleri ve çeşitli yollardan WhatsApp uygulamasını geçtiklerini duyuran Kazan Belediyesi, bu yönüyle Türkiye’de ilkler arasında yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk “Kazan Belediyesi’nin başarısında vatandaş odaklı hizmet her zaman ön planda olmuştur. Kazan’ın gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği bir halk değil, halkın katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını da kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. WhatsApp uygulaması zaman kaybının önüne geçecek bir uygulama”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.