Öne Çıkanlar enflasyon fenerbahçe 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti İftar Vaktinde Nasıl Beslenilmeli Kieran Lynn Rahha 2023 yılında kaç çift evlendi Prostat Cinsel Hayatı Etkiler Mi Etimesgut Satı Kadın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mamak Belediyesi’nden Personele Yangın Eğitimi

Mamak Belediyesi kurum içerisinde yer alan ve riskli işlerde çalışan personele uygulamalı yangın eğitimi verdi.

Mamak Belediyesi kurum içi personel eğitimlerine devam ederek kurumda yer alan ve riskli işlerde çalışan personele uygulamalı yangın eğitimi verdi. Belediye Sivil Savunma Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen eğitime akaryakıt, marangozhane, döşeme atölyesi, tamirhane gibi yangın riskinin fazla olduğu birimlerde çalışan personel katıldı. Teorik ve uygulamalı eğitimin verildiği program kapsamında personele yangına karşı alınması gereken tedbirler, yangına müdahale ve yangın sonrasında neler yapılması gerektiği anlatıldı.


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, iş yerinde yaşanacak kazaların kaza öncesi ve sonrası alınacak tedbirlerle tamamen engellenebileceğini ifade ederek bu manada personele yönelik çeşitli eğitimler vererek bu kazaların önüne geçmeye çalıştıklarını belirtti.



Öte yandan Mamak Belediyesi geçtiğimiz ayda personele yönelik iş sağlığı ve güvenliği için de eğitim verdi. Eğitim kapsamında güvenli çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hakları ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, iş kazası sebepleri ve koruma gibi konularda personel bilgilendirilmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.