Öne Çıkanlar Kieran Lynn yunanistan pagev sigarayı bırakanlara gazeteci cemil çiçek petrol fiyatlarındaki gerileme başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü ayvacık diyarbakır cumhuriyet başsavcılığı kar fırtınası abd dışişleri bakanı

Marmaris Kadın Meclisi Eğitimde Bir İz Bıraktı

Henüz iki hafta önce seçimle gelen Marmaris Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri; yeni hizmete giren Bir İz Eğitim ve Danışmanlık kurumunun açılışında dikkat çekti.


"Tanıdığın seni, henüz tanımadığın sen ile buluşturuyoruz" ve "İşi insan olanlar için" sloganları ile açılan Bir İz Eğitim ve Danışmanlık kurumu;  beden dili, yoga dersleri, Yaşam Koçluğu, NLP, Eğitimcinin eğitimi, Mikro ifadeler ve spot eğitimler üzerine uygulamaları yapacak. 

Açılışta söz alan Bir İz Yöneticisi Eğitmen Azize Saygın, " bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Açılışımızı onurlandıran Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sayın İlkay Gözen ve üyelerini burada görmek,  bizim sorumluluğumuzu daha da artırdı, onurlandırdı. Bizim işimiz insan, insanlara dokunmaktan her zaman keyif aldım. Her biri kendi alanında uzman olan ortaklarımızla yollarımız kesişti ve bu güzel kurumu kurduk. İşimiz insan, işi insan olan herkesi kurumumuza bekliyoruz." dedi.


Kurumun kurucuları Sibel Sebile bilir,  Azize Saygın, Gökhan Saygın, Yusuf Coşkun Masat, İlker Üzüm ve Sercan Masat açılış pastasını birlikte keserek, konuklara ikram ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Marmaris Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.