Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır terörist boyner TOGG Hudut bbp mühimmat abd Kuşadası Belediyesi zam

Marmaris’te Müzikli Bisiklet Festivali

Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ‘’Dünyanın İncisi Marmaris Müzikli Bisiklet Festivali’’ organizasyon sorumlusu ve dernek üyeleri Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı makamında ziyaret etti.

Marmaris Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2 – 7 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan ‘’Müzikli Bisiklet Festivali’’ hakkında Marmaris Belediye Başkanı Acar’a bilgi veren dernek başkanı İbrahim Onat, Türkiye’nin birçok bölgesinden yaklaşık 130 – 140 kişi kadar bisiklet ve doğaseverin Marmaris’te buluşacağını belirtti.

Festivallerin Marmaris’in tanıtımı açısından önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Acar ise, “Biz ilk göreve geldiğimizden bu yana Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun bir ayağı da Marmaris de gerçekleşiyor. Bu etkinlik ilk kez yapıldığında ‘Marmaris’te bisiklet yolu istiyoruz’’ pankartları açılmıştı. Bizlerde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda trafik mühendisleriyle birlikte bisikleti, Marmaris’te bir ulaşım aracı olarak kullanılmasını sağladık” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.