Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Marmaris’te Yangında 20 Hektarlık Kızılçam Ormanı Zarar Gördü

Marmaris’te İçmeler Mahallesi Asparan Mevkii’nde dün saat 14.15 sıralarında yangın çıktı. Yangında 20 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü.

Marmaris’te, İçmeler Mahallesi Asparan Mevkii’nde dün saat 14.15 sıralarında yangın çıktı. Mangal ateşinden çıktığı belirtilen alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek yayıldı. Sarp arazide meydana gelen yangına, havadan ve karadan müdahale edildi. 4 saatte kontrol altına alınan yangında 20 hektarlık kızılçam ormanı zarar gördü. Yangının başlangıç noktasında mangal ve alkol şişeleri bulundu. Jandarma Komutanlığı, piknikçilerin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı görevliler, yangına karadan müdahale eden araçlara su takviyesi için nöbet tuttu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.