Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise terör deprem palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı gündem özeti

O Belediyeden Hakkari'ye Gönül Köprüsü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan heyet, 2017’ye Hakkari’de girerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Ertürk, “2017’yi Hakkarili kardeşlerimizle birlikte karşıladık. Ankara’dan Hakkari’ye gönül ve kardeşlik köprüsü kurduk. Bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi.

“Gönül Köprüsü” projesi kapsamında AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından kardeş il olarak seçilen Hakkari’ye, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün de bulunduğu heyet çıkarma yaptı. Heyette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih  Şahin, Ankara milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, ATOBaşkanı Gürsel Baran, ASOBaşkanı Nurettin Özdebir, MÜSİAD Ankara Şube Başkanı İlhan Erdal, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim yer aldı. Heyet burada, iş dünyası, sivil toplum örgütleri temsilcileri, öğrenciler, ilde görevli memurlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Başkan Ertürk, ziyaretler kapsamında Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir konuşma yaptı. 2016’nın Türkiye açısından oldukça zor bir yıl olarak geride kaldığını belirten Ertürk, şunları kaydetti:

"Bu Milleti Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmez"

“Ancak bu gelişmeler bizleri karamsarlığa düşürmemelidir. Yaşanan olumsuzluklara rağmen umudumuzu ve gelecek aydınlık günlere olan inancımızı kaybetmemeliyiz. Hassas bir süreçten geçiyoruz.2017’yi Hakkarili kardeşlerimizle birlikte karşıladık. Ankara’dan Hakkari’ye gönül ve kardeşlik köprüsü kurduk. Bölge halkının teröre karşı tepkili bir duruşu var. Bizi gördüklerine çok sevindiler ve bizler de onlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Ayrıca buradaki belediyelerle de işbirliği köprüsü kuruluyor. Bu milleti bölmeye kimsenin gücü yetmez.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.