Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti abd cumhurbaşkanı erdoğan çin chp pkk Koronavirüs terörist suriye tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Yaşar, “Üzüntümüz Büyük”

Ankara'dan Konya’ya gitmekte olan Yüksek Hızlı Tren, Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda kılavuz lokomotif çarptı ve  raydan çıkarak üst geçidin ayağına çarptı. Olayı öğrenir öğrenmez kaza yerine giden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural ile birlikte görüş alışverişinde bulunan Yaşar, “Üzüntümüz büyük” dedi.

“Çok üzgünüz”

Başkan Yaşar, “Sabah 06.30 sıralarında gerçekleşen tren kazasında 7 vatandaşımızı kaybettik. Sayının artmamasını diliyorum. Çok üzgünüz. 46 kişinin de yaralı olduğunu öğrendim. Ölen vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Ayrıca kaza yerine Yenimahalle Belediyesi ekiplerini seferber ettiğini de dile getiren Yaşar, “Bugün belediye ekiplerimizi arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor.  Gerek araç, gerek ekipman ve personel olarak olay yerindeyiz. Böyle elim hadiseleri Allah bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.