Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi

Boğaziçi'nde Aşk Şarkılarıyla Senfonik Şölen Başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Bahar Dönemi Konserleri kapsamında  klasik müzik dünyasının önemli isimleri müzikseverlerle buluşacak.

20 yıldır her Çarşamba akşamı seçkin konserlere ev sahipliği yapan Albert Long Hall’de 2017 Bahar Dönemi Konserleri, 15 Şubat akşamı ünlü besteciler Brahms’ın aşk şarkıları valsleri ile Schuman’ın İspanyol şarkıları ile başlayacak. Her iki eseri de İngiliz sanatçılar, Rhiannon Llewellyn (soprano), Sarah Champion (mezzo-soprano), Bradley Smith (tenör), Nicholas Merryweather (bariton) seslendirirken, dört el piyanoda ise  William Wann ve Edwige Herchenroder birlikte eserlere hayat verecekler. İkili ve dörtlü düetlerle senfonik bir şölene dönüşecek konser saat 19.30’da başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik 2017 Bahar Konserleri’nde Pekineller’den  çellist Amit Peled’den  Marie-Pierre Langlament ve Martin Löhr’e; Ayşegül Sarıca, Ayla Erduran, Gülsin Onay, Bülent Evcil, Toros Can, Cihat Aşkın, Ayla Erduran ve Elvin Hoxha’ya;  Arcadia Quartet’ten İstanbul Sinfonietta’ya,  Berlin Deutsche Oper Solistlerine, Festa Rustica Ensemble’dan Barış İçin Müzik Orkestrası’na kadar pek çok solist ve toplulukla birbirinden renkli dinletiler sergileyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.