Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

Eurovision'da Türk Gecesi Bu Akşam Gönüllerimiz Serhat’la

64. Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil edecek olan Serhat bu akşam Tel Aviv’deki yarı finalde sahneye çıkıyor.

18 Mayıs’taki finale kalmak için yarışacak olan Serhat Türk bayrağını Tel Aviv'de söz ve müziği kendisine ait olan “Say Na Na Na” şarkısı ile dalgalandıracak.

Türkiye saati ile 22.00’da başlayacak gecede San Marino adına yarışacak olan Türk şarkıcı, 17. sırada sahneye çıkacak. İlk 10’a girecek ülkelerin finale kalacağı yarışma için Serhat, son provasını dans ekibi ve vokalleriyle gerçekleştirirken Türk bayrağıyla da poz verdi.

“Tel Aviv’de Türkiye yok ama gönlünde ve kalbinde Türkiye olan bir Türk var’’ diyen Serhat finale kalmak istediğini ve hem San Marino’yu hem Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Serhat, 2 dansçı, 3 vokalle birlikte sahneye çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
Tel Aviv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.