Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Grup Yürüyüş’ten Yeni Kudüs Şarkısı: "Aşet Filistin"

Grup Yürüyüş, Kudüs için mücadele veren Filistinli kardeşlerimizle dayanışmak amacıyla yeni bir eser yayınladı.


Grup Yürüyüş, yeni bir Kudüs şarkısıyla dinleyicilerinin karşısına çıktı. “Aşet Filistin” (عاشت فلسطين) adıyla yayınlanan eser intifada tarihinden görseller eşliğinde hazırlanan bir kliple dinleyicilerin ilgisine sunuldu.


“Hazırlan Nureddin gibi / Yürü Selahaddin gibi / İşgalcilerden korkma / Başkaldır İzzeddin gibi / Asla teslim olmayacak / Müminlerin başkenti” sözleriyle dikkat çeken ezgi, Kofia’nın bir eserinden, grubun solisti Mehmet Ali Aslan tarafından yeniden sözler yazılarak uyarlandı.

Aranjesi İsmail Ergenler tarafından yapılan eser sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı.

İşte eserin sözlerinin tercümesi:

Yaşasın Filistin
Kahrolsun Siyonizm

Ülkemizi özgürleştireceğiz
Emperyalizmden
Kudüs’ü kurtaracağız
Orası selam yurdu
Bütün dünya biliyor
Kudüs bizim toprağımız

Hazırlan Nureddin gibi
Yürü Selahaddin gibi
İşgalcilerden korkma
Başkaldır İzzeddin gibi
Asla teslim olmayacak
Müminlerin başkenti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.