Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

​Metropol İstanbul’da Dünyaca Ünlü Sirk Gösterileri Başlıyor!

Açılışı, muhteşem hediyeler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle festivale dönüştüren Metropol İstanbul’da ziyaretçiler için keyifli ve eğlenceli sürprizler devam ediyor.

Eylül ayı boyunca eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam eden Metropol İstanbul, Türkiye’de ilk kez iki önemli sirk grubunu ağırlayacak.Genç, yetişkin, çocuk demeden herkese heyecan veren sirklerin en iddialı örneklerinden Mongolian Circus, 14-15 Eylül tarihlerinde Metropol İstanbul etkinlik alanında izleyenleri bekliyor.

Dünyaca ünlü Rus sirk grubu Grande Circus ise 21-22 Eylül tarihlerinde Metropol İstanbul’da keyifli saatler yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.