Öne Çıkanlar Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci cumhurbaşkanı

Müslüm Gürses’in Çocukluğu Şahin Kendirci ile Hayat Bulacak

Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı filmde, Gürses’in çocukluğunu Şahin Kendirci, canlandırıyor.

Katıldığı ses yarışmasında küçük yaşında birinci olan ve dikkatleri üzerine toplayan Şahin Kendirci, Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı MÜSLÜM filminde Gürses’in çocukluğunu canlandırıyor.

Ses renginin Gürses’e benzerliğiyle dikkat çeken Kendirci, Gürses gibi Urfa’da doğdu. filmde zoru başararak Müslüm Gürses’in bazen mutlu ama çoğunlukla acılarla geçen çocukluğuna hayat verer Kendirici, Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrolleri üstlendiği, Ayça Bingöl, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Erkan Can, Güven Kıraç, Goncagül Sunar, Erkan Kolçak Köstendil, Altan Erkekli gibi oyuncularla aynı set ortamını paylaştı. MÜSLÜM, 26 Ekim’de sinemalarda olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.