Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

Ünlü Sanatçı Harun Kolçak Hayatını Kaybetti

Uzun süredir Maslak Acıbadem Hastanesinde tedavi gören ünlü sanatçı Harun Kolçak 62 yaşında hayatını kaybetti. 

Akşam saatlerinde aniden fenelaşan Harun Kolçak sevenlerini üzüntüye boğdu. Harun Kolçak yaklaşık üç yıldır Prostat Kanseri tedavisi görüyordu. 

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören ünlü sanatçının sağlık durumu ile ilgili Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir şu açıklamayı yaptı,”Değerli sanatçımız Harun Kolçak ileri evre küçük hücreli metastatik prostat karsinomu tanısı ile izleniyordu. Hem onkolojik tedavi hem de yoğun destek tedavisine rağmen, kendisini ileri evre hastalık sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”


Harun Kolçak Kimdir?

Sinema ustası Eşref Kolçak'ın oğlu olan Harun Kolçak 1955 yılında İstanbul'da doğdu.
Türk pop şarkıcısı, besteci, söz yazarı ve bas gitaristi gibi farklı kimliklerle tanınan Harun Kolçak, ilk çalışmalarına rock müziğin babası olarak tanınan Erkin Koray'la başlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.