Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

-CHP’DEN ŞEHİT AİLELERİNE MEKTUP

ANKARA (ANKA)- CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Sinop nüfusuna kayıtlı şehit ailelerine mektup gönderdi.

18 Mart Şehitler Günü nedeniyle Sinop nüfusuna kayıtlı şehit ailelerine mektup gönderen Altay, şöyle dedi:

"Kutsal vatan topraklarımızın bekası için, büyük fedakarlıklarla canları pahasına verdikleri mücadelelerle bedenleriyle aramızdan ayrılan, bıraktıkları değerlerle her zaman yaşattığımız aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Özgür, bağımsız ve başı dik, onurlu bir ülke, göklerden inmeyecek albayrak için şehitlerimizin verdikleri mücadeleler milletimizin en müstesna köşelerinde yer almıştır.

Ana, baba ve eş olarak yaşadığınız gururu, özlemi her 18 Mart Şehitler Gününde daha yakından daha derinden hissediyorum. Böyle yiğit evlatlarınızla ne kadar övünseniz azdır.

Bu duygularla bedenleri aramızdan ayrılan sevgili yavrularımızı büyük özlem ve gururla anıyor, siz değerli yakınlarına başsağlığı diliyor, içten saygılarımı sunuyorum." (ANKA)

(MG/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.