CHP’DE ÖNSEÇİMDE LİSTEBAŞI GELEN ÖZEL: SOL SÖYLEMLE SİYASET İSTİYORLAR

ANKARA (ANKA)- CHP’de önseçimde Manisa’da liste başı gelen Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Üyelerin; gençlerin siyasette olmasına, emekten yana, mağdurdan yana ve gerçek sol değerlerle emek yoğun siyaset yapılmasına verdiği destek bu” dedi.

CHP’de önseçimde Manisa’da 13 bin 408 geçerli oyun 11 bin 77’sini  alarak yüzde 83 oy oranı ile liste başı olan Özgür Özel, ANKA’ya şu değerlendirmeyi yaptı:

“Burada bizim aldığımız sonuç kişisel başarı olarak gözükse de üyelerin; gençlerin siyasette olmasına, emekten yana, mağdurdan yana ve gerçek sol değerlerle emek yoğun siyaset yapılmasına verdiği destek bu.

Bütün köylere, beldelere, mahallere tek tek gittik.

Artık genç istiyorlar, siyasette ve özellikle CHP’nin kendi değerleriyle ve gerçekten sol söylemle siyaset üretmesini istiyorlar.

Müthiş iktidar özlemi var. Bu önseçim sürecinde şunu gördüm, üyemizde müthiş iktidar motivasyonu var.” (ANKA)

(MG/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.