Öne Çıkanlar gündem palandöken çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

16. Çevre Kısa Film Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buluyor

16. Çevre Kısa Film Festivali Ödül Töreni, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköylü Sanatçılar Derneği Başkanı A.İlhan Gülek ve festival yönetmeni Vural Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde 28 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre "deniz" temasının dolaylı ya da doğrudan ele alındığı ve en çok 20 dakikalık kurmaca, belgesel, canlandırma ve deneysel türlerde 100’ü aşkın kısa filmin yarıştığı festivalin ödül töreni, 28 Mayıs Pazartesi günü saat 19.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Festivale ilişkin açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, çevre konusundaki hassasiyetlerini sanat yoluyla da göstermek istediklerini belirterek, “Çevre sorunlarının giderilmesinin birinci yolu bu konuya hassas büyük bir kamuoyu oluşturmaktan geçiyor. Bu festival bu amaca da hizmet ediyor. Sanata, sanatçıya ve çevreye desteğimiz artarak devam edecek. Bütün sinemaseverleri, çevre gönüllülerini ve halkımızı ödül törenine bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.