Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Başkan Çetin: “En Ucuz Asfaltı Biz Alıyoruz”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçede hangi sokağın asfalt ihtiyacı olduğunu bildiklerini belirterek, “Asfalt çalışmalarına başladık. Bitüm fiyatlarındaki artış nedeniyle bir süredir asfalt üretimi yapılmıyordu ancak bu sorun aşıldı. İddia ediyorum Türkiye’de en uygun fiyatla asfaltı biz alıyoruz. yağışlar başlamadan acil bölgelerden başlayarak asfalt dökmeye başladık” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 buçuk yıldır olduğu gibi hiç aksatmadan sürdürdüğü halk günü toplantısında yine vatandaşların karşısına çıktı, önemli açıklamalarda bulundu, sorun dinledi.

Vatandaşlara söz vermeden önce önemli gelişmelere ilişkin görüşlerini vatandaşlarla paylaşan Başkan Soner Çetin, belediye ekiplerinin asfalt çalışmalarına başladığının müjdesini vererek, kısa zamanda bu konuyu Çukurova’da sorun olmaktan çıkaracaklarını söyledi.

ASFALT HAMLESİ BAŞLADI

Başkan Soner Çetin, “Nerede, hangi sokakta yol sorunu var biliyoruz. Dövizdeki yükseliş nedeniyle bir süredir fiyatlar arttığı için bitüm üretimi ülkemizde durmuştu. Şimdi yeniden üretim başladı biz de asfalt almaya başladık. Ekiplerimiz Huzurevleri, Belediyeevleri ve Yüzüncüyıl gibi mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede bu konuda sorun kalmayacak” dedi.

Türkiye’de en uygun fiyatla asfaltı Çukurova Belediyesi’nin aldığını açıklayan Başkan Soner Çetin, “Belediyenin parasını harcarken titiz davranıyoruz. Her konuda olduğu gibi asfalt alırken de kılı kırk yarıyoruz ve en uygun fiyatı buluyoruz. Yağmurlar başlamadan sorunu çözeceğiz. Acil olan bölgelerden asfalt dökmeye başladık” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM

Zaman zaman okullarda gençlerle buluşup söyleşi yaptığını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Büyük Önder Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Ben de gençlerimize güveniyorum. Çok güzel bir gençlik yetişiyor. Onlardan çok umutluyum. Herkesin bir siyasi görüşü olabilir. Ancak onlara hangi görüşten olursa olsun Atatürk ilkelerinden ayrılmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

HER İŞİN BAŞI SAĞLIK

Başkan Soner Çetin, konuşmasında Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile belediyenin yaptığı protokole de değindiği konuşmasına şöyle devam etti:

“Her işin başı sağlık. Zaman zaman sağlık kuruluşları ile protokol imzalıyoruz. Personelimizin de sağlığına önem veriyoruz. Bunun yanında emekli dinlenme, kadın sohbet ve dayanışma evlerinde çocuklarımız için kreşlerle sağlık taraması yapıyoruz. Çukurova halkının da sağlığını düşünüyoruz. Sizin sağlığınız bizim için çok önemli.”

Başkan Soner Çetin, konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen soruları cevapladı, sorunları dinleyerek anında çözüm üretilmesi için gerekli birimlere talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.