Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

Çöp Taksi Yaz Sonuna Kadar Hizmette

Sahil bölgesinde rahatça dolaşabilen ve gün içerisinde oluşan çöpleri toplayan Çöp Taksi uygulaması, Doğanbey ve Ürkmez Mahallelerinde hizmete başladı.



Seferihisar Belediyesi, Doğanbey ve Ürkmez Mahallelerinde sahillerde oluşan çöpleri birikmeden toplayabilen Çöp Taksi uygulamasına başladı.
Yaz sonuna kadar sahilde tüm gün hizmet verecek Çöp Taksiler’le ilgili açıklama yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu taksi sayesinde, çöplerin tüm gün birikmesi ve plaj boşaldıktan sonra çöp kamyonlarıyla toplanmasının önüne geçeceğiz. Çünkü taksimiz, sahilin içerisinde kimseyi rahatsız etmeden dolaşabilecek ve çöpleri hemen alabilecek. Bunun hem sahillerimizin temizliği hem de halk sağlığı açısından önemli bir gelişme olarak düşünüyorum” şeklinde konuştu. Vatandaşları temizlik konusunda duyarlı olmaya çağıran Soyer, “Bu coğrafyanın doğal güzelliklerini gelecek nesillere zarar vermeden kirletmeden, daha temiz ve güvenli olarak bırakmak, hepimizin en büyük sorumluluğu olmalı. Sahilden ayrılırken, geride ayak izinizden başka bir şey bırakmamanızı rica ediyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.