Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü emniyet şemsi bayraktar 30 ocak 2016 hava durumu 30 ocak 2016 cumartesi gündemi beypazarı belediyesi 30 ocak filipinler 30 Mart 2024 Pazar Gündemi

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Saimbeyli’ye Akülü Araç Götürdü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın Saimbeyli ilçesinde akülü araca ihtiyacı olan vatandaşa aracı kendisi teslim ederek, “Vatandaşımıza istediği akülü aracı bizzat ben teslim etmek istedim. Vatandaşımızın mutluluğu bana yetti. Hiçbir engelli yurttaşımız yalnız değil; Soner Çetin ve Çukurova Belediyesi yanlarında” dedi.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde yaşayan Zeki Durmuşoğlu’nun akülü sandalye ihtiyacını öğrenen Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekibine talimat vererek, sandalyenin hemen temin edilmesini istedi. Durmuşoğlu’na akülü aracı Çetin kendisi teslim etti. Aracı bizzat kendisinin teslim etmek istediğini belirten Çetin, “Vatandaşımızın mutluluğu bana yetti. Hiçbir engelli yurttaşımız yalnız değil; Soner Çetin ve Çukurova Belediyesi yanlarında” dedi. Durmuşoğlu ise Çetin’e teşekkürlerini dile getirerek "Akülü aracı Adana’dan bizzat kendi getiren başkanım; Allah senden razı olsun" dedi.

Tekerlekli sandalye ve akülü araç talep eden engelli vatandaşların isteklerinin hemen yerine getirildiğini vurgulayan Çetin, hayatın dayanışma ile anlamlandığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.