Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

Çukurova Belediye Başkanından Şehit Annelerine Ziyaret

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, anneler gününde şehit annelerine yaptığı ziyarette, “Ben de sizin bir evladınızım” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Annelere çiçek dağıtarak, mutlu günlerine ortak olan Çetin, şehit annelerini de evlerini de evlerinde ziyaret etti. Şehit Adnan Kunt’un annesi ve Şehit Aileleri Derneği Adana Şube Başkanı Emine Kunt’u evinde ziyaret eden Çetin, “Sizler vatan uğruna evlatlarını kaybeden annelersiniz. Evladınızı kaybettiniz ama milyonlarca evlat kazandınız. Ben de sizin bir evladınızım” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetin’in ziyaretinden duygulandığını ifade eden Kunt ise “Bana bu şerefi yaşatan oğlumu bir kez daha anıyorum. Bu ziyareti tüm şehit anneleri adına yapılmış görüyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bizleri hatırlamanız ve sahip çıkmanız, bizim için çok büyük mutluluk” dedi.

Şehit Faik Balcı’nın annesi Leyla Balcı’yı da ziyaret eden Çetin, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti. Annelerin en değerli varlıklar olduğuna dikkati çeken Çetin, “Şehit anneleri ise daha büyük varlıklarımız. Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi.

Ayrıca Çetin, ilçede “Anneler Günü” etkinliklerinin gerçekleştirildiği merkezleri ziyaret ederek burada bulunan annelere karanfil dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.