Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi

İskitler’de Ani Denetim

İskitler’deki Merkezi İş Alanları (MİA) Projesi’nin 2. etabındaki uygulama yetkisini Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden devralan Altındağ Belediyesi bölgedeki çalışmalarına hız verdi. Şubat ayı içinde yıkımlara başlamak istediklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu bölgede ruhsat dışı faaliyet gösteren iş yerlerine ani denetimlere başladıklarını da aktardı.

İskitler’de ruhsat dışı faaliyet gösteren iş yerlerini denetleyen Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, yedek parça ve aksesuar satışı ruhsatı alıp, oto tamiri ve özellikle LPG tankı montajı yapan işyerlerine kapatma cezası verdi.


4 günde 75 işyeri denetlendi


Pazartesi gününden bu yana yapılan denetimlerde toplam 15 işletmeye ruhsat dışı faaliyet göstermekten tutanak tutularak kapatma cezası verildi. Tutanakların belediye encümenine sevk edilmesinin ardından asli işlerini yapmayan işyerleri kapatılacak. Dört günde 75 işyerini denetleyen ekipler, bölgede özel bir çalışma yürütüyor.


Belgesi olmayana yaptırmayın


Vatandaşları kaçak faaliyet gösteren işyerleri konusunda uyaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “İskitler bölgesinde yakında MİA 2 olarak adlandırılan alanda yıkımlara başlayacağız. Bununla birlikte Büyükşehir ile işbirliğinde bu alanda ani denetim yaparak, ruhsat dışı çalışan işyerlerini tutanak tutarak kapatıyoruz. Vatandaşlarımızı da uyarmak istiyorum; yetki belgesi olmayan iş yerlerinde LPG dönüşümü yaptırmasınlar.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.