Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

İzmir - Foça Deniz Seferleri Yeniden Başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Foça deniz seferlerine 26 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Foça seferlerinin ücretleri, tam 12 TL, öğrenci 8 TL, öğretmen 10 TL olarak belirlendi.
 
Hafta sonu tatilini Foça’da geçirmek isteyen İzmirliler için Cumartesi ve Pazar günleri Konak’tan saat 08.20’de ve Karşıyaka’dan saat 08.40’da deniz seferleri düzenlenecek. Foça’dan kalkışlar ise sadece saat 18.30’da gerçekleştirilecek.
Yalnızca Bayram sebebiyle seferler, 26 Haziran ve 27 Haziran günü hafta içi uygulanacak.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.