Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

Marmaris'ten Van Erciş'e Yardım Eli

Marmaris Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu, Van'ın Erciş İlçesi Yatılı Bölge Ortaokulu’ndan gelen "Kış şartlarında çocuklarımızı soğuktan korumak için desteklerinizi bekliyoruz" mesajı ile yardım kampanyası başlattı.

Van'ın Erciş İlçesi'nde yer alan 400 öğrencili Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Türkçe öğretmenliği yapan İsmail Buruk bir ay önce, "Soğuk hava şartlarına karşı maddi imkansızlıklar nedeniyle yeteri kadar korunamayan çocuklar için Belediyelerden yardım istedi. Bu elektronik posta üzerine Marmaris Kent Konseyi, sosyal medyadan "Sen de el ver, geleceğimizi koruyup yürekleri ısıtalım" sloganı ile destek kampanyası başlattı. Kampanyaya duyarsız kalmayan çok sayıda vatandaş çeşitli mağazalardan satın aldıkları bot, mont, kışlık gömlek, kışlık elbise, bere, atkı ve kırtasiye malzemelerini Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu'na teslim etti. Bir ay süreyle toplanan malzemeler paketlenerek Van'ın Erçiş İlçesi'ndeki Yatılı Bölge Ortaokulu'na gönderilmek üzere kargoya teslim edildi. Kent Konseyi Başkanı Necmettin Yankol ve Kadın Meclisi Başkanı Şenay Kılın "Çocuklarımıza çok güzel yeni yıl ve yarıyıl tatili hediyesi oldu. Bu kargomuz yerine ulaştıktan sonra Şanlıurfa'nın bir ilçesindeki başka bir okuldan öğretmenler aracılığıyla gelen yardım çağrısı için yeni bir kampanya başlayacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Van
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.