Silifke'de Fatma Turgut’tan Muhteşem Konser

Silifke Belediyesi tarafından yapılan Sayağzı Mahallesi Mesire Alanı açılış töreninde sahne alan Fatma Turgut, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Silifke Belediyesi ilçeye kazandırdığı yatırım ve hizmetleri düzenlediği törenlerle görkemli bir açılışa dönüştürmeye devam ediyor. Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle her akşamı renkli ve doludolu geçen Silifke akşamları her geçen gün canlanıyor. Mesire Alanı açılışında sahne alan Rock müziğin sevilen gruplarından Model’in solisti Fatma Turgut Silifkelilere muhteşem bir konser verdi.



Konser alanını dolduran gençler Fatma Turgut’un sahneye çıkmasıyla unutulmaz bir gece yaşadılar. Turgut’un tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden gençler yaklaşık 2 saat sahnede kalan Fatma Turgut’u dinlediler ve çılgınca eğlendiler… Alanda genç kızların hâkim olduğu ve Anadolu Rock grubunun şarkılarını birlikte söylediği bir gece oldu... Genç kızlar yerinde duramadı... Rock müziğinin verdiği namelerle ve ritimlerle gençler coştular...

Model Grubunun solisti Fatma Turgut, albümde yer alan şarkıları ile klasikleşen popüler şarkıları seslendirdiği konser yaklaşık 2 saat sürdü. Turgut, şarkılarında “herkes gibisin”, “sen ona aşıksın”, “ninni” “buzdan şato” “bu matem dolu gece” “yalan” “İlkbaharda kıyamet” “telefon konuşması” “rengarenk” “mey” gibi birbirinden değerli parçaları okudu. Gençlerin sevgilisi haline gelen solist Fatma Turgut, sevilen şarkılarını söylerken; sahne performanslarıyla konsere gelenleri adeta büyüledi. Her şarkısına özellikle gençlerin büyük bir koro halinde eşlik ettiği bir konser oldu.



Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, sanatçı Fatma Turgut’a teşekkür plaketi takdim ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.