Gündemde Bugün-10 Ağustos 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kaynaşlı İlçe Başkanlığını ve Esmahanım Köyünü ziyaret edecek. (Saat:13.30-18.00)
 

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca’da Çınar Boru Profil San. ve Tic. A.Ş. Yeni Hizmet Binasının Açılışına ve Akçakoca Öğretmen Evi’nde Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Ödül Törenine katılacak. (Saat:19.15-20.00)
 
BAKAN EROĞLU ÇORLU’DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İnşaat Alanında İnceleme-Tünel Açma Makinesinin Çalıştırılması ve Basın Açıklaması yapacak. (Saat:10.30)
 
BAKAN YILMAZ BİTLİS’TE
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı’na Katılacak, Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesi ve Toplu Açılışı Yapılacak 25 Eğitim Tesisinin Açılışı’na katılacak, Bitlis Valiliğini ziyaret edecek ve Bitlis Çarşısında Esnaf Ziyaretinde bulunacak. (Saat:10.00-11.00-14.15-14.45)
 
BAKAN ZEYBEKCİ KAZAKİSTAN’DA
-Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci; Kazakistan’ın başkenti Astana’da olacaktır. Expo Astana Türkiye Pavyonunu ziyaret edecek, Türk Milli Günü Bayrak
Törenine katılacak, Türkiye Pavyonunu, Kazak Pavyonunu ziyaret edecek, Türkiye - Kazakistan İş Forumuna ve Expo Energy Hall Etkinliklerine katılacak.
(Saat:09.45-11.00-12.20-12.40-14.30-17.00)

 
BAKAN TÜFENKCİ ANKARA’DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Hotel HiltonSa ‘da ADAPTESK Projesi kapsamında; Basın Toplantısı ve Proje Kapanış Törenine katılacak. (Saat:09.30)
 
TBMM BASIN TOPLANTILARI
-Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım basın  toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-14.00)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2017 Dış Ticaret Endekslerini ve ll. Çeyrek Nisan-Haziran 2017 Kırmızı Et Üretim İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.
 
GÜNCEL
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Mesleki Yeterlik Kurumu (MYK) arasında Toprak Sanayi Sektörü İstihdamı İçin Ulusal Yeterlilik Hazırlama İşbirliği Protokolü imzalanacak. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken ve MYK Başkanı Adem Ceylan’ın katılacağı imza töreni,  TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilecek. (Saat:16.00)
-Osmangazi / Bursa’da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve TİKA iş birliğinde yürütülen “Kırgızistan’da Din Eğitiminin Geliştirilmesi Yaz Eğitim Etkinliği” final programı, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan ERDEM’in katılımıyla gerçekleşecektir. (Saat:16.00)


SPOR
-Dünya Atletizm Şampiyonası, İngiltere'nin başkenti Londra'da devam ediyor.
-Kulüpler Birliği Vakfında başkanlık seçimi yapılacak. (Saat12.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.