Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-13 Haziran 2022 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Türkiye İhracatçılar Meclisi 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Törenine katılacak, Dolmabahçe Ofisi'nde Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovacevski’yi kabul edecek, Filyos / Zonguldak'ta Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Törenine katılacak. (Saat:12.00-14.00-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Gültekin Uysal'ı, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret edecek. (Saat:14.00-16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Sanayi Üretim Endeksini, Ciro Endekslerini, Perakende Satış Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Ödemeler Dengesi İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 14 Haziran Salı günü Litvanya ile yapacakları maça ilişkin Teknik Direktör Stefan Kuntz ve bir milli futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Milliler son çalışmasını Gürsel Aksel Stadı'nda yaparak maç hazırlıklarını tamamlayacak. (Saat:17.15-18.00)

-ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.