Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Gündemde Bugün-13 Mayıs 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti'nde ikili görüşmelerde bulunacak ve Büyük Halk Meclisinde, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşme gerçekleştirecek. Daha sonra Erdoğan ve Şi huzurunda bazı anlaşmalar imzalanacak.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Kongre Merkezi'nde 10. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'na ve Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde 13. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'na katılacak. (Saat:13.00-16.00)

BAKAN ELVAN KARAMAN'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türk Dil Bayramı Açılış Töreni / Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu, “Dilimiz Kimliğimiz” Paneline ve Ermelek'te Karamanoğlu Mehmet Bey’i Anma Törenlerine katılacak. (Saat:10 .00-10.30-13.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu,  Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında “İş Sağlığı Ve Güvenliği Hedef Sıfır Deklarasyon” İmza Törenine Katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesi Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleri Açılış Törenine katılacak. (Saat:12.30)


BAKAN TÜFENKCİ DİYARBAKIR’DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Radisson Blu Otel’de TÜRKONFED 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi toplantısına katılıyor, partisinin il başkanlığını, Valiliği ziyaret edecek, Ticaret Borsası’nda düzenlenen TSO, Esnaf Odaları, STK ve Kanaat Önderleri ile toplantıya katılacak. (Saat: 10.00-11.30-12.30-14.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ BAKÜ'DE
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İslami Dayanışma Oyunları Olimpiyat Köyü'nü ziyaret ederek Türk sporcularla görüşecek ve bazı müsabakaları izleyecek. (Saat:09.30)


BAKAN YILMAZ SİVAS’TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gemerek, Şarkışla, Altınyayla, Ulaş ilçelerini, partisinin il ve merkez ilçe başkanlığını ziyaret ediyor, Paşa Fabrikası Kütük Ev’de düzenlenen Tarihi Kentler Birliği Üyeleri ile toplantıya katılıyor. (Saat:14.00-15.00-16.00-17.00-18.00-19.00)

GÜNCEL
-Türkiye Barolar Birliği 34. Olağan Genel Kurulu
Türkiye Barolar Birliği’nde gerçekleştirilecektir. (Saat:10.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği, Adanaspor-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Antalyaspor maçları oynanacak.
(Saat:16.00-19.00-19.00)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.