Gündemde Bugün-14 Aralık 2017 Perşembe

TÜRKİYE

Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Törenine katılacak ve Başbakan Binali  Yıldırım'ı kabul edecek. (Saat:14.00-15.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İstihdam Şurası ve İstihdam Seferberliği Ödül Törenine katılacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:12.00-14.00-15.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde  Ulaşım Çalıştayı'na katılacak, Muhtarlar Toplantısına katılacak, STK'larla biraraya gelecek ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-14.15-15.15-16.15) 

BAKAN ÖZLÜ BELARUS'TA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Belarus Sanayi Bakanı Vitaly VOVK ile görüşecek, İnovasyon Formu Açılışına katılacak, Belarus Başbakan Yardımcısı ile görüşecek, Belarus Bilimler Akademisini ve İkinci Dünya Savaşı Müzesini ziyaret edecek. (Saat:09.30-11.00-14.00-15.20-16.45) 

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Dowtown Hotel'de İŞKUR tarafından düzenlenen Uluslararası İstihdam ve Kariyer Kongresine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Ekim ayı kısa vadeli dış borç istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı satınalma gücü paritesini, Ekim ayı sanayi ciro endeksini ve Kasım ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksiini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş karşılaşmaları Eyüpspor-Kayserispor, İstanbulspor-Kardemir Karabükspor, Atiker Konyaspor- Batman Petrol Spor, Medipol Başakşehir-Kipaş Kahramanmaraş maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:13.30-14.00-16.00-20.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.