Öne Çıkanlar Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan kati piri varto alman dışişleri cumhuriyet isteyen suriyeli koruma alabilecek Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi kayserideki tecavüz davası

Gündemde Bugün-14 Eylül 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde
Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’ı, Başbakan Binali Yıldırım’ı, Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Amber Rudd'u, Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian'ı ayrı ayrı kabul edecek ve  Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad El-Sani ile Görüşecek. (Saat:12.30-14.00-16.30-17.30-19.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU BALIKESİR'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Otel Basri'de Tarım Çalıştayına katılacak, Basın açıklaması yapacak, Kanaat Önderleriyle Toplantı yapacak, Pamukçu Köyünü, Göbel Köyünü, Manyas Salur Köyü Ziyaret edecek ve Manyas Hayvancılık ve Süt Festivali'ne katılacak. (Saat:11.00-14.00-14.30-16.45-18.00-19.00-20.30)    

BAKAN FAKIBABA BATMAN'DA

-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Batman’da çeşitli temaslarda bulunacak. Fakıbaba ayrıca Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN SARIEROĞLU ELAZIĞ'DA
-Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Juledi Sarıeroğlu, Valililği, SGK İl Müdürlüğünü, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek,
İŞKUR İl Müdürlüğü Binası açılışına katılacak, Gazi Caddesi'nde Esnaf ziyaretinde bulunacak, Desen Mobilya, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde İşçilerle Öğle yemeği yiyecek, Elazığ OSB Konferans Salonunda Çalışma Hayatı İstişare toplantısına katılacak, Engelli Bayan Girişimci Esme Erdem'i İşyerinde ziyaret edecek, Tarım İl Müdürlüğü El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde El Sanatları Kursunu ziyaret edecek ve AK Parte Elazığ İl Teşkilatını ziyaret edecek. (Saat:09.00-09.30-10.00-10.30-11.30-12.30-14.00-16.00-16.20-19.00) 

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz, Keçiören Gümüşdere Mahallesi'nde Ankara Valiliğince Düzenlenen Toplu Kampüs Temel Atma Töreni’ne ve  Atatürk Kültür Merkezi'nde . Kars – Ardahan – Iğdır Tanıtım Günleri Etkinliği’ne katılacak. (Saat:12.00-14.30) 

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bakanlıkta Birleşik Krallık İçişleri Bakanı Amber Rudd ile görüşecek. (Saat:17.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian ile görüşecek, ardından basın toplantısı düzenleyecek.

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AKM'de Kars-Ardahan-Iğdır Günleri etkinliklerine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA VE BATMAN'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Akyurt'ta Köpek Eğitim Merkezi Açılış Törenine katılacak, Batman Valiliği’ni, Batman AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Pazaryeri Mahallesi Otogar Yanında Batman İnşaat ve Tarım Fuarı Açılış Törenine katılacak, Batman Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Ziyaret edecek ve TP Bölge Müdürlüğü-Kristal Park Sosyal Tesislerinde İmam hatipliler Platformu Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.45-15.15-16.00-18.00-19.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2017 Tarım Ürünleri Üretici Fiat endeksini, Temmuz 2017
Kümes Hayvancılığı Üretimi ve Süt ve Süt Ürünleri Üretimi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı
, Wyndham Grand İstanbul Levent Otel - Hezarfen Salonu “Güncel Gelişmeler Işığında Kıbrıs Görüşmelerinin Geleceği ve Türkiye için Çıkarımlar” konferansına katılarak iş dünyasına hitap edecek.
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları 24 karşılaşmayla başlayacak. C Grubu'nda Medipol Başakşehir, Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek.
ve I Grubu'nda Atiker Konyaspor, deplasmanda Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.00-22.05)

-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası yarı final mücadelesinde İspanya ile Slovenya, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (Saat: 21.30)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.