Gündemde Bugün-15 Kasım 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Adalet Bakanlığı Hakimevi‘nde  2019 Yılı Şiddet İzleme Komitesi Toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:14.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Haliç Kongre Merkezinde Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile YÖK ve ÖSYM Başkanlığı ile bağlı kuruluşların 2020 bütçeleri ve 2018 yılına ait kesin hesapları görüşülecek. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, TBMM Katip Üyesi İsmail Ok, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  Ağustos ayı İşsizlik rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Perakende satış Endekslerini ve Ciro Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Özel Sektörün Yurdışından Sağladığı Kredi Borcu verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bakü Haydar Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradında bulunacak. (Saat:12.30)

SPOR

-A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri'inde Andorra ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için İstanbul'dan Barcelona'ya seyahat edecek, ardından da Andorra'ya geçecek. 

-Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 8. haftasında Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 9. haftası Beşiktaş – VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA – Türk Hava Yolları karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:18.30-19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.