Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp terörist suriye Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu

Gündemde Bugün-15 Kasım 2021 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde Partisinin MKYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00)

BAKAN VARANK KARABÜK’TE

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Karabük Valiliği’ni ziyaret edecek, 100. Yıl Kültür Merkezi’nde Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Desteğiyle Hayata Geçirilen 9 Projenin Toplu Açılış Törenine katılacak, Belediye Başkanlığını, AK Parti İl Başkanlığını ve  Safranbolu Eski Çarşı Esnafını ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.00-12.00-12.30-16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Ücretli Çalışan İstatistiklerini, Ekim ayı Konut Satış İstatistiklerini ve Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 16 Kasım’da Karadağ ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın son çalışmasını DG Arena’da yapacak. A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir futbolcu maçın oynanacağı Podgorica Şehir Stadyumu’nda online ortamda bir basın toplantısı düzenleyecek. A (Saat:21.30-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.