Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Gündemde Bugün-16 Kasım 2021 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde Yerel Yönetimler Gençlik Festivaline katılacak. (Saat:14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP ve MHP Grup Toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-12.30-10.45)

BAKAN ELVAN İSTANBUL’DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Wyndham Grand İstanbul’da Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresine katılacak. (Saat:09.00)

BAKAN DÖNMEZ ANKARA’DA

-Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Fatih Dönmez, TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Madencilik Meclisi ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye Madencilik Sektörü Gelişim Raporunun (2020) Lansmanına katılacak. (Saat:11.30)

POLİTİKA

-DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Partisinin Bilkent Otel’de yapılacak 7. İl Başkanları Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapacak. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), III. Çeyrek: Temmuz - Eylül, 2021 İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen terör saldırılarının ardından ülkedeki gelişmeler ve dünyadaki yankıları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki onuncu ve son maçında Karadağ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:22.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.