Öne Çıkanlar türkiye çin ihracat galatasaray ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel gündem özeti meme kanseri Metina astım burgan bank

Gündemde Bugün-17 Haziran 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-5 Oturumda gerçekleştirilecek LYS sınavı yarın üçüncü ve dördüncü oturumları gerçekleştirilecek. Üçüncü oturumda
LYS-2 Fen Bilimleri ve dördüncü oturumda LYS-5 Yabancı Dil sınavları yapılacak. (Saat:10.00-14.30)
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, 3. Havalimanı Merkez Şantiyesi'nde, işçilerle iftar açacak. (Saat: 20.46)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, 
Ankara’dan İstanbul’a kadar gerçekleştireceği ‘adalet yürüyüşü’nün üçüncü etabına Kazan'dan devam edecek.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ İSTANBUL VE GİRESUN'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TİM Genel Kurulu ve 2016 İhracat Şampiyonları ödül törenine katılacak, Giresun'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu ile Valiliğin iftar programına katılacak. (Saat:14.00-17.00-19.00) 

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Başakşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılacak. (Saat:20.46)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği ve Sandığının iftar programına katılacak.
(Saat:20.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU MAKEDONYA'DA
-
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Makedonya Cumhuriyeti’ne resmi ziyarette bulunacak. Çavuşoğlu Makedonya Cumhuriyeti’ne giderek Makedon mevkidaşı Nikola Dimitrov ile görüşecek. Çavuşoğlu-Dimitrov ikilisi bölgesel ve uluslararası konularda Makedonya-Türkiye işbirliğini ele alacak.

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çamlıca TV Radyo Kulesi inşaatında incelemelerde bulunacak ve Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı 3. Havalimanı Merkez Şantiyesi'nde işçilerle iftar açacak. (Saat:14.00-20.47)

BAKAN ÖZHASEKİ DİYARBAKIR VE MUŞ'TA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,
Sur Kiptaş Konutları Yerinde İncelemelerde bulunacak, Dicle Vadisi ( Hevsel Bahçeleri ) Yerinde İncelemelerde bulunacak, Muş Valiliğini Ziyaret edecek, Muş Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılacak ve "Gönül Köprüsü Projesi Kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Yardım Tırları Teslim Töreni"ne katılacak. (Saat:11.00-12.00-14.00-14.30-16.00) 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Şehir Hastanesi şantiyesinde işçilerle iftar açacak. (Saat: 20.43)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehkmet Görmez, Gaziantep'te Kurtuluş camii'nin açılışına, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı tarafından Düzenrlenen "Zekatın İslam'da yeri ve Önemi Konulu Panele" katılacak ve Türkiye Diyanet Vakfı Kitap Fuarına katılacak. (Saat:12.00-14.00-18.00)

SPOR
-A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası B Grubu'ndaki ikinci maçında İtalya ile karşılaşacak. (Saat:21.30)
-Futbolda 1. Transfer ve Tescil Dönemi başlıyor.




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.