Gündemde Bugün-17 Haziran 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kazan Lojistik Merkezinde İncelemede bulunacak. (Saat:14.30)

BAKAN SARIEROĞLU ADANA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıaroğlu, Karakoçan İlçesi Bayramlaşma Programına, Palu İlçesi Bayramlaşma Programına, Kovancılar İlçesi'nde Yekekli Bayramlaşma Programına katılacak, Kovancılar Bakır Kursiyerleri ziyaret edecek, Elazığ ALO 170 Açılışına, Elazığ Gazipaşa Caddesi'nde Esnaf ziyaretinde bulunacak ve Trafik Kazasında vefat eden AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Emrullah Ataş ve Siraş Bingöl'ün Ailelerine Taziye ziyaretinde bulunacak. (Saat:09.15-11.00-13.00-15.00-17.00-18.00-19.00)  

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor

GÜNCEL

-Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ölüm yıldönümünde memleketi Isparta'daki mezarı başında anılacak. (Saat:13.30)

SPOR

-Rusya'nın evsahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası E Grubu'nda Kosta Rika-Sırbistan, Brezilya-İsviçre, F Grubu'nda da Almanya-Meksika karşılaşmaları yapılacak. (Saat:15.00-21.00-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.