Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel gündem özeti meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama galatasaray cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin

Gündemde Bugün-19 Haziran 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım,
Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras’ın davetine icabetle Yunanistan'ın başkenti Atina'ya hareket edecek.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüşü’nün 5. gününe Kızılcahamam Orman Deposu mevkisinden başlıyacak. (Saat:09.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhut ilçesinde iftar programına katılacak. (Saat:20.33)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Movenpıck Otel'de, TÜMSİAD'ın,iftar programına katılacak. (Saat: 20.47)

BAKAN TÜFENKCİ BİNGÖL VE ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bingöl'de Cihannüma Derneğinin sahurprogramına, Ankara'da Rekabet Kurumunun iftar programına  katılacak. (Saat:01.00-20.00)

BAKAN IŞIK PARİS'TE
-
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Paris Havacılık Fuarı'nı ziyaret edecek ve ikili temaslarda bulunacak.

BAKAN AVCI CENEVRE'DE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, UNESCO Genel Direktörü İrina Bokova ile görüşecek, ardından Türkiye'ye iade edilmeden önce Cenevre Üniversitesinde sergilenecek Anadolu kökenli Herakles Lahti'nin ziyarete açılış törenine katılacak.


TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da Gündemindeki tasarı ve tekliflerin görüşülmesine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Adalet Komisyonu’nda, Bölge Adliye ve Bölge İdare Mahkemelerinin İşleyişinde Ortaya Çıkan Sorunların Giderilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (Saat:11.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-
TBMM Türkiye-Çin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ravza Kavakcı Kan, Başkanvekili Mustafa Köse ve Saymanı Hüsniye Erdoğan Çin Sosyal Bilimler Akademisinden bir heyeti kabul ediyor. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

-İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılmasına (Brexit) ilişkin müzakereler başlayacak. AB Komisyonunda yapılacak ilk tur müzakerelere İngiltere'nin Brexit Bakanı David Davis ile AB Başmüzakerecisi Michel Barnier katılacak.



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.