Öne Çıkanlar TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Indie rock ICBC) ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Irak Kuzeyindeki Gara Bölgesinde 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Instagramdan Yeni Canlı Yayın Özellikleri Dr. Müzeyyen Şevkin IKEA Haberleri Irmak Okulları ING Bank Haberleri

Gündemde Bugün-2 Temmuz 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 liderler zirvesi sonrası bulunduğu Japonya'da temaslarını tamamlayarak, Çin Halk Cumhuriyetine Resmi ziyarette bulunacak.

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup Toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-12.45-10.45-09.45)

TBMM GÜNDEMİ

- Genel Kurul'da Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Göç Ve Uyum Alt Komisyonunda; Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl dinlenecek. (Saat:15.15)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti İzmir Melletvekili Yaşar Kırkpınar, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, AK Parti İzmir Melletvekili Yaşar Kırkpınar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00-14.30-15.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konya Bayır Diamond Hotel'de “8. Yurtdışı Din Hizmetleri Konferansı” açılış toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

SPOR

-2019 Afrika Uluslar Kupasına E Grubu'nda Angola - Mali ve Moritanya - Tunus, F Grubu'nda ise Benin - Kamerun ve Gine-Bissau - Gana maçlarıyla devam edilecek. (Saat;22.00-22.00-19.00-19.00)

-Letonya ve Sırbistan’ın ortaklaşa düzenlediği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonasının çeyrek final elemesinde Belçika - Slovenya ve İtalya - Rusya karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00-21.30)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.