Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-22 Ekim 2017 Pazar

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na ve Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katılacak. (Saat.11.00-15.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR VE ESKİŞEHİR’DE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Sandıklı İlçe Kongresine katılacak, Odunpazarı Kanlıpınar Göleti ve Rekreasyon Alanı açılış merasimine katılacak, Eskişehir Valiliği’ni ziyaret edecek ve basın açıklaması yapacak, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (Saat:11.00-14.30-16.00-17.00)

BAKAN ARSLAN KAHRAMANMARAŞ’TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kahramanmaraş Valiliği’ni ziyaret edecek, Türkoğlu Lojistik Merkezi Açılış Törenine katılacak, Doğu Akdeniz Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde Ulaştırma Çalıştayı’na katılacak ve Göksun Yolu Şantiyesinde incelemelerde bulunacak. (Saat:10.30-11.00-12.00-15.30)

BAKAN ÖZLÜ BOLU’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda Bolu AK Parti Merkez İlçe Kongresine katılacak. (Saat:11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kirz izleniyor.

GÜNCEL

-BBP, 10. Olağan Büyük Kurultayını Atatürk Spor Salonu'nda yapacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Süper Lig’in 9. Haftasına Demir Grup Sivasspor-Bursaspor, Kayserispor-Atiker Konyaspor, Galatasaray-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek. (Saat:14.30-16.30-19.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor-Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe Doğuş-Gaziantep Basketbol, Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-15.15-17.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta Abdullah Gül Üniversitesi-Beşiktaş, Canik Belediyespor-Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe-Bornova Beckerspor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.30-14.00-17.15)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.