Gündemde Bugün-25 Ağustos 2017 Cuma
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına Motosiklet Teslim Törenine katılacak. (Saat:14.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Atatürk Kültür Merkezi'nde Hizmete alınacak 300 ambulansın dağıtım törenine katılacak. (Saat:14.00)
 
BAKAN DEMİRCAN ANKARA’DA
-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Atatürk Kültür Merkezi’nde “300 Ambulansın Dağıtım Töreni”ne katılacak. (Saat:14.00)
 
KALKINMA BAKANI ELVAN KARAMAN’DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 22. Uluslararası Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Etkinliğine katılacak. (Saat:09.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ BURSA’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bursa Valiliğini, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel gelişim Merkezi İncelemesi ve Sular Vadisi Doğa Parkı temel atma törenine katılacak, 800 Dairelik Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanını incelemesi, Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Törenine ve , bursa çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yeni Binası açılış törenine katılacak. (Saat:12.30-12.50-14.00-15.00-16.30-17.30)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan “Zafer Haftası Merasimleri”ne iştirak edecek. Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını Ziyaret ve Zafer Bayramı Müjdelerinin Açıklanması, Giresunlular Şehitliği Kültür Evi ve Mescit Açılış Merasimine katılacak, İscehisar İlçesinde Bayramlaşma Merasimine katılacak ve Zafer Bayramı Kutlamaları 95. Sene-i Devriyesi Kapsamında Şuhut Programına katılacak. (Saat:14.30-17.00-18.30-20.30)   

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Şanlıurfa milletvekili Osman Baydemir, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-12.00)

EKONOMİ
-Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK), ll. Çeyrek Nisan-Haziran 2017 Sanayi İşgücü Girdi Endekslerini, ll. Çeyrek Nisan-Haziran 2017 Ticaret ve hizmet endekslerini ve Ağustos 2017 Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Bilim, Sanayi ve teknoloji Bakanlığı, 2015 Yılı Bölgesel Verimlilik İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-Dünya Güreş Şampiyonası devam ediyor.
-
Süper Lig'in 3. haftasında, Alanyaspor-Kardemir Karabükspor ve Galatasaray-Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45-21.45)
-UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarının kura çekimi Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. (Saat:14.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.