Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği

Gündemde Bugün-3 Haziran 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Kuzeykent Meydanı'nda Kastamonu Mitingi düzenleyecek, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret edecek, Kent Meydanı'nda Karabük Mitingi düzenleyecek, Karabük Valiliği'ni ziyaret edecek, İstanbul Wow Hotel'de EKEV ve ERSİAD tarafından tertip edilen Geleneksel İftar Programına katılacak. (Saat:13.00-15.00-16.00-17.30-20.38)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale İğdas Kongre Merkezi'nde STK ve İş Dünyası Temsilcileri ile Muhtarlarla Toplantı yapacak, Barbaros Mahallesi'nde İftar Programına katılacak. (Saat:12.00-20.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hisar Düğün Salonu'nda Şehit Aileleri, Gazi ve Aileleri ile İftar Programına katılacak. (Saat:19.00)

BAKAN ARSLAN YOZGAT VE ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yozgat Havalimanı Temel Atma Törenine katılacak, Ankara Cad. Konya Yolu'nda Ankara –Niğde Otoyolu Şantiyesinde İncelemede bulunacak, Gölbaşı'nda Esnaf ziyaretinde bulunacak, Atatürk Sahil Parkı Ziyaret edecek, Karşıyaka - Gaziosmanpaşa Mah. - Gölbaşı'nda İftar Programına katılacak. (Saat:13.00-18.00-19.00-19.30-20.18)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk’u ziyaret edecek, Kağıthane, Eyüp Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Zeytinburnu’nda Miting düzenleyecek. (Saat:10.00-11.00-13.30-14.30-16.00-17.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Fenerbahçe Kulübünün Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunun ikinci ve son gününde, Aziz Yıldırım ile  Ali Koç başkanlık için yarışacak. (Saat:10.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.