Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-30 Haziran 2019 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osaka’da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi’nin ardından Japonya'da resmi temaslarda bulunmaya devam edecek. 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Letonya ve Sırbistan’ın ortaklaşa düzenlediği 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonasında C Grubu’nda mücadele eden A Milli Kadın Basketbol Takımımız üçüncü maçında Macaristan ile karşılaşacak. (Saat:17.15)

-2019 Afrika Uluslar Kupasına A Grubu'nda Zimbabve-Demokratik Kongo ve Uganda-Mısır, B Grubu'nda ise Burundi-Gine ve Madagaskar-Nijerya maçlarıyla devam edilecek. (Saat;22.00-22.00-19.00-19.00)

-Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası Ankara Taha Akgül Spor Salonunda yapılacak maçlar ile tamamlanacak. 

-At yarışlarında 93. Gazi Koşusu, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.