Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

Gündemde Bugün-30 Kasım 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Milletvekilleri ile toplantı yapacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (Saat:11.00-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Resmi Konutta MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Çankaya Köşkü'nde RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya ve beraberindeki heyeti kabul  edecek. (Saat:10.00-14.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, WOW İstanbul'da Eşitlik Adalet Kadın Zirvesi Programına katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN DEMİRCAN ANKARA'DA

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Anemon Otel'de Türkiye Çocukluk Çağı Şişmanlık Araştırması Sonuç Tanıtım Toplantısına ve Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji E. A. Hastanesi'nde Türkök 500. Nakil Etkinliğine katılacak. (Saat:09.30-11.30) 

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ATO Congresium'da  Dünya Coğrafi Bilgi Sistemleri Günü programına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BAKÜ'DE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan’ın ev sahipliğinde Bakü’de gerçekleştirilecek Türkiye-Azerbaycan-Pakistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısına katılacak. 

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Grand Ankara Otel'de Türkiye'de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği için Teknik Yardım Projesi” Tanıtım Töreni’ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima’yı makamında kabul edecek. (Saat:10.30)

BAKAN YILMAZ HAKKARİ'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hakkari Kültür Merkezi'nde Hakkari Valililğini ziyaret edecek, Eğitim değerlendirme Toplantısına katılacak, Şemsettin Onay Anadolu Lisesi Ziyaret edecek, Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde  Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İdarecileri ve Öğretmenleri ile Buluşacak. (Saat:11.00-11.15-13.15-15.00-16.00)

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu,  Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de Türkiye Kadın Girişimciler Derneğinin (KAGİDER) Geleneksel Kahvaltı programına katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Meclis Genel Kurulu’nda Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan “12 Eylül Askeri Darbesinden Sonra Oluşturulan Diyarbakır 5 No'lu Cezaevi İnceleme Alt Komisyonu” (14.30)

-Kültür Varlıkları Meclis Araştırması Komisyonu (15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Çevresel İstihdam, Gelir ve Harcama İstatistiklerini ve Ekim ayı Dış Ticaret istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Eleme Turu ilk maçları 5 karşılaşma ile tamamlanacak. Orhangazi Belediyespor-Antalyaspor, Akın Çorap Giresunspor-Aytemiz Alanyaspor, Kipaş Kahramanmaraşspor-Medipol Başakşehir, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Trabzonspor, Kayserispor-Eyüpspor maçları oynanacak. (Saat:13.30-15.30-16.30-17.30-20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.