Öne Çıkanlar Klima çarpması gen tedavisi hemofili hastalığına çözüm mü tzob verileri çimsa 2016 yılının ilk yarısında ne kadar kar elde ettii hangi ağrı kesiciler erkeklerin hemen çocuk sahibi olmasını engelliyor 23 temmuz gündemi alman dışişlerş bakanlığından uyarı video gündemde neler var gündem özel turizm meme kanseri

Gündemde Bugün-30 Mart 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin’i Kabul edecek. (Saat:11.00-14.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Bosna Hersek'te Resmi Görüşmelerine devam edecek.

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Le Meridien İstanbul Etiler'de Türkiye İşveren Sendikası (TİSK) tarafından düzenlenen 2017 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ATO Congresium'da Muhsin Yazıcıoğlu "Şehadetinin 9. Yılında Hasretle Yad Ediyoruz" Anma Programına katılacak. (Saat:19.30)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü,  Hilton Garden Inn Ümraniye'de Elektronik Sanayi Zirvesine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Merkezefendi Şehir Kütüphanesi ve Seyyid Nizam Kütüphanesi Açılış Törenine katılacak. (Saat:16.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-HDP Grup Başkanvekili Sn. Meral Danış Beştaş, AKPM Denetim Komisyonu Eş-Raportörleri Marianne MIKKO (Estonya, SOC), Nigel EVANS (İngiltere, EC) ve beraberindeki heyeti'ni Kabul edecek. (Saat:12.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Katı Yakıtlar, Şubat ayı Elektirik Enerjisi Üretik-İletim İstatistiklerini ve Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 27. hafta açılış maçında Demir Grup Sivasspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.