Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Metina

Gündemde Bugün-31 Mart 2022 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

 

BAKAN VARANK ANTALYA VE ISPARTA’DA

 

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Antalya İl Başkanlığını ziyaret edecek, Kepez’de Antalya Bilim Merkezi ve Bilim Festivali (BilimFest) Açılış Törenine katılacak, Isparta Valiliğini ziyaret edecek, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde Batı Akdeniz Kalkınma Kalkınma Ajansı (BAKA) 33 Proje Toplu Açılış Törenine katılacak, AK Parti Isparta İl Başkanlığını, Isparta Belediyesini ziyaret edecek, Barida Otel’de Sanayicilerle İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-11.00-13.30-15.00-16.00-16.30-17.00)

 

 

 

 

BAKAN BİLGİN ANKARA’DA

 

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ATO Congresium’da  iklim değişikliğiyle mücadele ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkisini en aza indirmek amacıyla düzenlenen "EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı" na konuşmacı olarak katılacak. (Saat:14.15)

 

 

 

 

BAKAN KURUM PARİS’TE

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 30-31 Mart'ta Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü üyesi ülkelerin Çevre Bakanları Toplantısı'na (EPOC) katılacak.

 

 

 

 

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER İSTANBUL’DA

 

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Conrad Hotel Bosphorus Balo Salonunda İYİ Parti ‘İYİ Kalkınma Kongresi’ kapsamındaki 3. Oturumuna katılacak. (Saat:10.00)

 

 

 

 

EKONOMİ

 

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020-2021 Bitkisel Ürün Denge Tablolarını,  II. Dönem: Temmuz-Aralık 2021 Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatlarını ve Şubat ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

 

 

 

 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

 

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

 

-2022 CEV Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmesinin ilk ayağında VakıfBank ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.