Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu enflasyon Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Gündemde Bugün-4 Kasım 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Kemaliye Meydanı'nda Kemaliye-Dutluca yolu temel atma törenine ve Eneryagaz Dağıtımı ve Refahiye Meslek Yüksek Okulu Temel atma törenine katılacak. (Saat:12.30-14.00) 

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TOBB Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ommer Otel 'de MÜSİAD İnşaat Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Temalı Türkiye İstişare Toplantısına katılacak, Erciyes Tıp Fakültesi Kampüsü'nde Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi ile Kemik İliği Nakli Servisini Ziyaret edecek ve Radisson Blu Otel'de Kansere Karşı Birlikte (KANKA) Derneği Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-16.00-17.00) 

BAKAN EROĞLU KONYA EREĞLİ'DE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ereğli Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde Ereğli İvriz Sağ Sahil Sulaması Temel Atma Merasimi ile Orman Mahallelerine kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 11. haftasına Kasımpaşa-Bursaspor, Kayserispor-Trabzonspor, Antalyaspor-kardemir Karabükspor, Osmanlıspor-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek. (Saat:14.00-14.00-16.30-19.30) 

-TFF 1. Lig'in 11. haftasına Ümraniyespor-Adana Demirspor, Elazığspor-Gaziantepspor, Akın Çorap Giresunspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Denizlispor-Altınordu maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-13.00-15.30-15.30) 

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon 5. haftasında Beşiktaş Sompo Japan-Darüşşakafa, Eskişehir Basket-Galatasaray Odeabank, Demir İnşaat Büyükçekmece-Gaziantep Basketbol, TOFAŞ-İstabul Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-20.15)   

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin beşinci haftasında Adana ASKİ-Çukurova Basketbol, OGM Ormanspor-İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi-Bornova Beckerspor ve Galatasaray Yakın Doğu Üniversitesi maçları oynanacak. (Saat:14.00-14.00-14.00-15.00)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe-Nilüfer Belediyespor, Seramiksan-Galatasaray, VakıfBank-İlbank, Halkbank-Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş ve Eczacıbaşı VitrA-Çanakkale Belediyespor maçları yapılacak. (Saat:15.00-15.00-17.00-17.00-17.30-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.