Öne Çıkanlar türkiye galatasaray çin ihracat gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank bugünün gündemi gündem özel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

Gündemde Bugün-4 Mayıs 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Nusretiye Camii Restorasyon Sonrası Açılış Törenine, Mısır Çarşısı Açılış Törenine katılacak ve Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi'nde İstanbul Gençlik Festivali Gençler ile Buluşma Programına katılacak. (Saat:13.00-14.00-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek büyük buluşmada Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı Adayını açıklayacak. (Saat:10.00)

BAKAN SARIEROĞLU

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de Uluslararası Emek Kongresine Katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kadıköy Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Düzenlediği “Eğitim Yönetimi ve Kalite” Seminerine katılacak, Küçükçekmece'de 15 Temmuz Gaziler Platformunu Ziyaret edecek, Şehit Mehmet Güder İmam Hatip Lisesi Millet Kütüphanesi Açılışına, Fatih'te Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.00-12.15-14.30-16.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde İstanbul Gençlik Festivali'ne katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, restorasyonu tamamlanan Siviş Camisi'nin yeniden ibadete açılış törenine katılacak. (Saat:12.30)

BAKAN EROĞLU BURDUR VE ISPARTA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti burdur İl Başkanlığını Ziyaret ve Basın Açıklaması, Cumhuriyet Meydanı'nda DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak, Isparta Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, Valilik Önünde  DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikalar Dağıtımı Merasimine katılacak, Esnaf Ziyaretinde bulunacak, Isparta AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:10.00-10.00-12.30-14.15-15.00-16.30-17.15)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 32. hafta açılış maçında Medipol Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in son haftasında Tetiş Yapı Elazığspor-İstanbulspor, Adanaspor-Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok-Grandmedical Manisaspor, Gaziantepspor-Akın Çorap Giresunspor maçları oynanacak. (Saat:17.30-17.30-17.30-17.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. hafta açılış maçında Pınar Karşıyaka ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.