Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina bugünün gündemi gündem özel dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu meme kanseri

Gündemde Bugün-4 Şubat 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Vatikan’a hareket edecek. (Saat:18.00)

CHP 36. OLAĞAN KURULTAYI'NDA SON GÜN

-CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 36. Olağan Kurultayı’nın ikinci ve son gününde Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeliklerinin seçimi yapılıyor. (Saat:10.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin İl Teşkilatı tarafından karşılanacak,Mersin İl Teşkilatı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek, 1923 projenin Toplu açılışı ve temel atma törenine katılacak ve burada bir konuşma yapacak. (Saat:13.00-13.15-14.00-15.15-15.45)

BAKAN DEMİRCAN İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, İstanbul Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı'na iştirak edecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor-Kayserispor, Kasımpaşa-Teleset Mobilya Akhisarspor, Atiker Konyaspor-Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçları oynanacak. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında, MKE Ankaragücü-Elazığspor, Adana Demirspor-Samsunspor, Denizlispor-Eskişehirspor, Akın Çorap Giresunspor-İstanbulspor karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-13.00-15.30-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.