Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş Metina burgan bank

Gündemde Bugün-5 Aralık 2017 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşacak, Congresium'da “Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi” Programına katılacak. (Saat:11.30-13.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM GÜNEY KORE’DE

-Başbakan Binali Yıldırım, Güney Kore ziyaretini gerçekleştiriyor.

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.30-12.30-10.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme hakkının verilişinin 83. yıldönümü dolayısıyla Ankara Spor Salonunda düzenlediği "5 Aralık Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması" programına katılacak. Kılıçdaroğlu CHP Haftalık Olağan Grup Toplantısı konuşmasını da  "5 Aralık Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması" programında gerçekleştirecek. (Saat:10.00)  

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BRÜKSEL'DE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 5-6 Aralık 2017 tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecek NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına iştirak edecek.

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr, Veysel Eroğlu,  Anadolu Downtown Hotel'de  Türkiye’deki İçme Suyu Kaynaklarının Ve Arıtma Tesislerinin Değerlendirilmesi Projesi Kapanış Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Congresium'da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Eroğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek “Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi” Programına ve Bilnet Okulları Çayyolu Kampüsü Açılışına katılacak.  (saat:13.00-14.30)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci , Swissotel The Bosphorus'da Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle düzenlenecek gümrük işlemlerinin kolaylaştırılması ve standardizasyonu konusu ele alınacak uluslararası konferansa katılacak. (Saat:10.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul toplanıyor. (Saat:15.00)

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, HDP Diyarbakır Miilletvekili Sibel Yiğitalp basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Yenilik araştırması verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Belçika'nın Başkenti Brüksel'de iki gün sürecek NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı yapılacak.

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde, 2017-2018 voleybol sezonu birinci devrenin son maçlarında Vakıfbank-Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Belediyesi-Galatasaray, İlbank-Beylikdüzü Voleybol İhtisas, Fenerbahçe-Seramiksan, Nilüfer Belediyesi-Beşiktaş, Eczacobaşı VitrA-Halkbank maçları oynanacak. (Saat:16.00-17.00-17.00-17.30-17.30-18.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.