Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak suriye Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan hatay dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı sıla

Gündemde Bugün-5 Temmuz 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı,
Başbakan Binali Yıldırım'ı ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:13.30-15.30-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:15.30)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 21.gününe Tüpraş yol ayrımından başlayacak. (Saat:09.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Votorantim Cimentos Sivas Fabrikası Açılış Törenine ve  Hilton Garden Inn Otel Açılış Törenine katılacak. (Saat:12.00-14.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA VE İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TOBB Konferans Salonu'nda OSBÜK Genel Kuruluna ve WYNDHAM Otel'de CEO CLUB INDUSTRY 4.0 Zirvesine katılacak. (Saat:10.00-17.00)  

BAKAN TÜFENKCİ ERZİNCAN'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Erzincan Başbağlar Şehitlerini Anma Programı'na katılacak, anıt ve şehitlik ziyaretinde bulunacak.
(Saat:10.30-12.00-14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 4.5G Kırsal Mobil Kapsamı Projesi 2. Faz Sözleşme İmza Törenine ve Bilkent Otel'de Kale Gibi Gelecek” Satranç Eğitim Projesi Lansmanına katılacak. (Saat:10.00-12.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, TÜSİAD’ı ziyaret ederek TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan heyet ile biraraya gelecek.

TBMM GÜNDEMİ
-
AK Parti ve MHP’nin TBMM İçtüzüğü için bir araya gelmesi bekleniyor.


TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, HDP Van Milletvekili Lezgin Botan basın Toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-13.30) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Kıbrıs Konferansı, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum lideri Nikos Anastasiadis'in katılımıyla 8. gününde İsviçre'de devam edecek.
-Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşecek.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-Avrupa 17 Yaş Altı Erkekler Voleybol Şampiyonası Finalleri Konya'da devam ediyor. Şampiyonada Türkiye, 1. Grup'taki üçüncü maçında Sırbistan ile karşılaşacak. (Saat:19.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.