Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank gündem özeti kınama galatasaray cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin

Gündemde Bugün-7 Haziran 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Başbakan Binali Yıldırım’ı ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:14.00/16.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Başkan Yardımcısı George Tsereteli ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (Saat:15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek, Çankaya Köşkü’nde Göztepe Spor Kulübü yönetici
ve futbolcularını kabul edecek, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni’ne katılacak ve STK temsilcileriyle iftarda bir araya gelecek. (Saat:14.00-16.00-17.30-20.23)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek, Burdur Belediyesi Sultandere Hizmet Kampüsü Açılışına katılacak ve iftar programına katılacak. (Saat: 11.00-18.00-20.25)  

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Kavaklıdere Misafirhanesinde Ekonomi Muhabirleri İle İftar Pogramında Bir Araya Gelecek. (Saat:20.15)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çankaya Köşkü'nde
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni’ne katılacak ve Swiss Hotel'de Etiyopya Ulusal Günü Yıldönümü Kutlaması’na katılacak. (Saat:17.00-19.30)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Avrupa Komisyonu Üyesi Hristos Stilianidis ile görüşecek. (Saat:15.15)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal,  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Şubesi'nin düzenleyeceği geleneksel iftar programına katılacak. (Saat:20.23)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni’ne katılacaktır. (Saat:17.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Merkez Şeyh Yusuf Zeynüddin Camisi'nde şehit uzman çavuş Nejat Yaman'ın cenaze törenine katılacak. (Saat:12.41)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul'da
Çeşitli kanunlarda değişiklik öngören tasarının görüşmeleri yapılacak. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-'Batı Ülkelerindeki İslam Düşmanlığını İnceleme Alt Komisyonu'' Gündem: Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Genel Müdürlüğü Yurt dışında Yaşayan Vatandaşlar ve Emlak Genel Müdür Yardımcısı Ayda Ünlü ve beraberindekilerin yapacağı sunum dinlenecek.

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-
Bağımsız Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir basın toplanrtısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.30-14.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (
TÜİK), 2016 yılı ölüm istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)








 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.